Corporate Office
FASTWEB

Redevelopment of internal courtyards in 51 Via Caracciolo.



Designing the internal courtyards at the Fastweb headquarters in Milan was an opportunity to redesign the area by combining comfort and technology, salient features of the brand. The area was completely renovated and designed as a “Technological Oasis”. A large part of the courtyard was designed as a big open air informal meeting room with a series of benches, tables and gardens that improved the quality of day-to-day work.

Global Planning Architecture also completely restyled the existing facades by inserting graphics to promote the brand. The radical change from a managers' car park to a high quality communal area was completed by removing a ramp and replacing it with a “small hill“ where employees can sit and relax on the frequent sunny days in Milan.
Read the full case history.
Services provided: Space Planning, Interior Design, Engineering, Project & Construction Management

Location: Milan, Italy

Numbers: Headquarters